12 store ting om vellykkede Real Estate Bemærk indehavere

1. de sørger for, at forsikringspolicen på ejendommen er udstedt for et beløb, der repræsenterer mindst den fulde værdi af noten stadig skylder dem.
2. de sørger også for at noten registreres, og de er opført som hypotekrettigheder, kurator eller den første kontrakt indehaveren på politikken. Dette sikrer, at de vil være berettiget til nogen provenuet fra ethvert krav forud for låntager.
3. de sørger for, at de får en meddelelse om annullering, hvis låntager undlader at holde en nuværende politik på ejendommen.
4. de sørger for, at fast ejendom skatter betales rettidigt af låntager, og om nødvendigt Bemærk indehaveren vil betale skatterne, selv.
5. de gør det til en vane at drive af ejendommen på en regelmæssig basis eller få nogen drev ved for at sikre, at deres investeringer er stadig intakt.
6. de holde alle relevante oplysninger om køberen i et sikkert sted i tilfælde af brand, oversvømmelse, jordskælv, orkan, tornado eller enhver anden form for katastrofe.
7. de sørger for, at de har modtaget en amortiseringsplan fra deres advokat eller titel selskab, således at de kan holde med alle betalinger, der er lavet til dem.
8. de meddeles låntageren i god tid (mindst 3-6 måneder) før en ballon betaling sker. Dette giver låntager mere end nok tid til at finde gunstig finansiering; Dette reducerer truslen om standard.
9. de tillader ikke låntageren at få komfortable gør forsinkede betalinger. De installere en sen betaling klausul i kontrakten og håndhæve den.
10. de mener det alvorligt med deres penge og afskærmning søgsmålsret ved det første tegn på problemer. De er ikke barnligt i dette område. De få ydelser fra en erfaren afskærmning advokat til at håndtere problemet i stedet for at forsøge at spare et par bukke og “gør det selv”.
11. de indser, at en note er en faldende aktiv. De forstår, at hver måned og hvert år deres nodeværdi bliver mindre og mindre på grund af inflationen.
12. de forstår den tidsmæssige værdi af penge og er i stand til at besvare disse spørgsmål:
. Hvor meget er min note virkelig værd på dagens marked?
. Hvis jeg vælger at sælge i dag for alle kontanter, hvor meget ville jeg få?
. Kan jeg sælge en delvis af mit notat?
. Hvor hurtigt kan jeg få pengene?
. Hvem vil købe det?
. Hvad er min risikofaktor i det lange løb?
. Hvad hvis tingene ikke arbejde som planlagt?
. Hvad er min exit-strategi?
. Skal jeg fortsætte med at modtage månedlige betalinger for varigheden af mit notat?
Disse betragtes som nogle af de bedste grunde hvorfor nogle mennesker er vellykket Bemærk indehavere og nogle er ikke. Der er flere, men disse vil gøre den største indvirkning på dig, hvis du kan efterligne dem. Hvis omstændigheder i dit liv tyder på, at nu er det tid at konvertere noten til kontanter, Giv os et kald og lad os hjælpe dig.
Vi kan strukturere en delvis, hvis du har brug for kun at hæve et bestemt beløb af kapital, således at du får præcis det beløb, du har brug for uden at skulle udbetale din hele note.

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.