Afsløre dagen handel tabere hemmeligheder

Jeg deltog i en masse seminarer og kurser. Jeg købte mange handelsbeholdninger og forsøgte at finde hemmelighederne af handel. Men 99% af hvad de ved, jeg kan få det fra internettet gratis. I stedet finder jeg en hemmelighed for tabere.
En handel bliver en taber. Ikke fordi han/hun mangler viden, disciplin eller teknisk analyse. Det er fordi han / hun ikke har tillid til og penge til at bekæmpe det tilbage. Tillid er tilbage op af nok kapital til handel og lever.
Jeg var en proprietær Stock Trader i et handelsfirma. Inden for et år brød jeg min konto to gange. Jeg konsekvent at tjene $100-500 pr. dag. Et par store tab (omkring $1700 engang) ødelægge ikke min tillid. Men mit teamleder truet altid mig for at indbetale flere penge eller fjerne mig ud af min handel skrivebord, når jeg havde en mindre tab. Min leder regler passer ikke min strategi. Han er villig til at risikere 5 cents for at gøre 10 cents. Jeg kunne risikere 50 cent for at gøre $1. Og han gjorde ikke tillade mig at gøre. Konflikten mellem hans skalpering regler og min tekniske analyse strategier gav mig en masse problemer. Han gav mig et enormt psykisk og økonomisk pres. Jeg behøvede ikke ekstra penge til at tilføje på. Siden da, hver gang jeg trådte ind i en stilling, var jeg tænker på hvad jeg kunne gøre, hvis jeg mistede penge igen, hvad lederen sagde om min tab. Jeg kunne ikke koncentrere sig om handel eller følge min strategi. Endelig, jeg mistede alle og fulgt med mine holdkammerater. Projektlederen selv kæmpede. Jeg lånte penge og tr!
som med et nyt hold. Skræmmende penge vinder aldrig. Samme problemer og samme resultat. Med den samme strategi, jeg papir handel med et fredfyldt og klart sind. Jeg kunne konsekvent gøre $200 om dagen med 200 aktier pr. handel.
Jeg blev så frustreret. Jeg følte mig liv skulle til helvede. Jeg ved, jeg kan gøre en masse penge i handel. Jeg kunne bare ikke. Jeg kan ikke finde et bedre job end handel, fordi jeg kunne lide det så meget. Hvor kan jeg finde pengene til at leve, til støtte for min handel? Jeg ønskede at arbejde derhjemme, så jeg kunne fortsætte med at praktisere min handel færdigheder. Jeg søgte og søgte. For 2 måneder fik jeg intet til at passe mit behov. Mine forældre skældte min dovenskab.
Endelig fandt jeg to work at home programmer. Selvom mine venner advarede mig var at 99% af disse programmer svindel. Jeg ikke kunne blot vente. Jeg har brug for penge. Nu, jeg får $200-$300 om dagen hjemme med 3 timers arbejde. Jeg ved jeg vil gøre mere og spare penge for handel. Denne gang, vil jeg ikke være dagen handel mere. I stedet jeg svinge handler, som er sikrere (for mig, jeg er god til at TA) og mindre følelsesmæssigt involveret.
Jeg vil gerne deler disse to work at home programmer med dem, der har brug for det. Hvis du er interesseret i disse to programmer, kan du prøve. De tilbyder 100% pengene tilbage garanti.
1. affiliate Cash Vault—
2. betalt for dine udtalelser—
Opbygge din selvtillid med stabile indkomster bakke dig op.

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.