En kritisk gennemgang af Metastock 8.0: opgradere pengene værd

Hvis du er ligesom mange andre handlende, har du ivrigt venter for frigivelse af Metastock 8.0 for en grund og en grund kun, efter sigende tilbygges system tester. Metastocks en stor fejl har altid været dens mangel på bagsiden test kapaciteter, men tidligere versioner af Metastock er hoved og skuldre over konkurrencen på andre fronter.
Men uanset hvilke kriterier du bruge til at handle med, være det at flytte gennemsnit, lys sticks, fibonacci retracements eller nogen andre handelssystem, du vil få brug at teste det, tilbage. Alle skal grundigt tilbage test, eller simulere, deres handelssystem på måder, der kan matche de betingelser, du vil være handel i. Det er noget alle alvorlige traders gøre.
Derfor, når Equis International (skaberne af Metastock 8.0) meddelt “en helt ny form for udforskning, der emulerer kørende system test over en hel database af værdipapirer”, kunne jeg næsten ikke vente at få Metastock 8.0 frigivelse.
Mens du venter på at modtage mit eksemplar af Metastock 8.0 begyndte jeg at bygge handelssystemer. Da min kopi af Metastock 8.0 endelig ankom, jeg havde omkring 20 systemer klar til afprøvning, og kunne ikke vente med at prøve dem.
Men når det indlæses op softwaren, jeg var i for en overraskelse. Det lignede, at intet var ændret. Jeg troede måske Equis International havde holdt samme interface og tilføjet i større fleksibilitet og nogle flere funktioner, men efter en søgning i alle kroge og hjørner, fandt jeg næsten intet, der var ny. Det så det samme, og bortset fra et par små ændringer, det var det samme!
Så jeg kom til System tester – nu kaldet “Forbedret System Tester”. Dette var min store grund til at opgradere fra version 7.22. Dette er, hvad der syntes at være eneste reelle forskel mellem Metastock 7.22 og Metastock 8.0.
Efter roder rundt med Metastock 8.0 forbedret System Tester for et par timer, og mine 20 testsystemer, jeg nåede dommen at jeg spildte mine penge på den nye version af Metastock 8.0. Trods de formodede forbedringer til udvidet System Tester det, ligesom sin forgænger, efterladt et meget tilbage at ønske.
Selvom Metastock 8.0 forbedret System Tester tester flere værdipapirer i én batch, behandler det hver sikkerhed uafhængigt af de andre. Derfor, når Metastock 8.0 tests de første sikkerhed, det bruger din foruddefinerede float og tager handelen over test valgte tidsperiode. Når det er afsluttet, gentager det den samme proces for den anden sikkerhed, ved hjælp af de samme indledende float, med ingen henvisning til den første sikkerhed.
I sidste ende får du samme resultat, som du ville have, hvis du blot testet hver sikkerhed enkeltvis og tilsammen resultaterne. Ikke alene er denne proces frygtelig langsom, men hele grunden til test af systemet er side-styrkes. Når din færdig alle udforskninger, effektiviteten af dit system for handel er stadig ukendt!
Moralen af historien er, at hvis du allerede ejer Metastock 7, ikke bekymre sig om opgradering til Metastock 8.0. Simpelthen stick med den version du har og holde fingrene krydsede at Equis International får det rigtige for Metastock 9.0.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.