Hvordan jeg har bygget en hjemmeside i lige 8 timer at gør mellem $100 til $150 en uge

Faktisk, for et stykke tid var dette site gør mere derefter $350 om ugen. På toppen af de 8 timer tog det mig at sætte, bruge jeg kun omkring 10 eller så minutter om ugen på vedligeholdelse. …

OK, så her er hvad jeg gjorde: for det første, jeg fandt en stor affiliate program, som jeg ønskede at fremme. I dette tilfælde det var satellit TV affiliate program, som jeg nævner på min side: dette program betaler $50 per salg, som er rimeligt attraktive…

Efter at deltage i programmet; Jeg hyrede en universitetsstuderende fra et lokalt Universitet at designe hjemmesiden for mig. Jeg bare sætte en annonce i den lokale university jobsøgning, og fik omkring 15 Svar fra studerende, der ved, hvordan at designe hjemmesider. Jeg fik dem til at email mig et eksempel på en hjemmeside, som de havde udviklet, og så fik jeg dem til at begynde at designe webstedet satellit TV gratis (som en test for at se om de havde god hjemmeside design færdigheder, fordi jeg helt sikkert ikke!)

Jeg tog den fyr hvem designet den bedste test site og hyret ham til fire timer til en pris på $40 US til at designe webstedet. Han designede dette websted for mig:

Det er ikke særlig fancy, men gør jobbet. Bemærk: Selvom der intet er specielt ved dette site kopiere det er ikke en god idé. Dette websted, ligesom de fleste andre, er underlagt copyright. Du er velkommen til design en lignende site, bare kopiere ikke noget af ordlyden eller layout – du kan sikkert gøre noget meget bedre alligevel!

Jeg derefter registreret domænenavnet (jeg ofte bruger til at søge til gode domænenavne) og sætte hjemmesiden med min webhost. Du kan se en liste over gode værter på:

Sidst (og mest vigtigt skridt) involverede gør en liste af søgeord at folk kan søge efter når man ser for at købe en satellit TV-system. For at gøre denne liste brugt jeg Wordtracker – du kan finde ud af mere om dette på:

Så jeg logget på min Google Adwords-konto og sat i et bud for disse søgeord på 5 cents hver. Google Adwords er en pay-per-klik annoncering søgetjenesten. Hvis du ikke forstår hvordan pay-per-klik annoncering værker, så har et kig på denne side:

I dette tilfælde jeg generere omkring 800 Klik hver uge fra Adwords til en samlet pris på $40 resulterer i mindst 8 salg hver uge af satellit-TV-systemer. Dette site er nu generere mindre trafik og lavere indtægter (sandsynligvis fordi jeg har fortalt så mange mennesker hvordan man gør det!), men salget stadig tikker.

Denne strategi er formentlig den hurtigste og nemmeste måde at tjene penge på nettet.

Du blot tilmelde dig til en god affiliate program og fremme det ved hjælp af Google Adwords. I dette tilfælde jeg rent faktisk bygget en en side site – den væsentligste årsag var, at du kan annoncere på Google, hvis det websted, du fremme bruger pop op-vinduer. Fordi site jeg var reklame har en pop-up, jeg var nødt til at bygge min egen onepage site, som ville derefter igen annoncere andet webstedet.

Det er en meget hurtig og nem måde at tjene penge på Google, og det er en fantastisk måde at komme i gang fordi du kan få det går ganske hurtigt. Du skal dog huske på, at det bliver meget vanskeligt at finde billige Klik på Google Adwords.

For at annoncere en satellit TV relaterede tilbud du vil nu se på betale $1a Klik for at fremme tilbuddet. Det er dog stadig muligt at finde nogle clicksat kun 5 cents, hvis man ser hårdt nok.

Dette er en fantastisk måde at tjene penge på nettet med lille indsats. Jeg vil anbefale at du starter ud ved hjælp af denne metode, men ikke stole på denne metode. Du skal begynde at kigge på andre teknikker såvel som at få dit eget produkt eller få gratis programoversigter med søgemaskiner.

Profitpuppy.com

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.