Hvordan senge har ændret sig over tid

Gennem historien er sengen stort set forblevet den samme. Efter syv år anses den for at være gammel. Faktisk blev den ældste “seng” i verden fundet i KwaZulu-Natal, Sydafrika. Den var konstrueret af lag af plantemateriale, der blev vævet sammen til en måtte og brændt for at holde den fri for skadedyr. Den var omkring tolv tommer tyk, dækkede omkring 22 kvadratfod og indeholdt en enkelt madras.

Moderne senge har ingen dekorationer og er ofte lavet af plastmaterialer. Men de er også lette og kan nemt integreres i et moderne eller eklektisk rum. Disse senge er en god mulighed for folk på et budget, og de kan nemt forvandles til en stilfuld seng. De kan bruges i ethvert soveværelse, og er et godt valg, hvis du arbejder med et begrænset budget. Hvis du er bekymret for holdbarheden, skal du kigge efter en med 10 års garanti.

Sengene er nået langt. Der er nu mange materialer til senge i moderne stil, herunder rattan. Materialet er nemt at rengøre og er billigt. Det er ikke svært at finde en, der matcher din stil, uanset om den er fra midten af ​​århundredet eller nutidig. Men hvis du er på udkig efter en mere klassisk eller vintage seng, kan du overveje en mere traditionel seng. Og hvis du leder efter noget mere traditionelt, så kig efter et mere rustikt design.

Der er et par hovedvalg i sengerammer. Det materiale, du vælger, afhænger af dit budget, og du kan ikke gå galt med nogen af ​​disse muligheder. Den gode nyhed er, at der er noget for enhver smag. Og det smukke ved at vælge en seng fra midten af ​​århundredet er, at det er en af ​​de få senge i moderne stil, der ikke kræver for meget vedligeholdelse. Hvis du er på et budget, kan du finde et fantastisk kup ved at lede efter tilbud kontinentalseng på internettet.

I renæssancen begyndte møbeldesign i Italien og spredte sig over hele Europa. De fleste af disse designs indeholdt stolper og en baldakin. Under renæssancen brugte mange senge reb til at skabe en central platform. Disse reb skulle bindes regelmæssigt for at sikre, at platformen var robust og ikke kollapsede. En seng fra midten af ​​århundredet kunne også have et par ekstra tilbehør til at matche resten af ​​møblerne i rummet. Der er en række forskellige stilarter tilgængelige til senge fra forskellige epoker.

Senge i moderne stil er normalt lavet af robust træ og er typisk dyrere end senge lavet af mere traditionelle materialer. Mid-century stilen af ​​en seng kan være en moderne stil eller eklektisk stil rum. Du kan vælge mellem en række forskellige stilarter, når du vælger en seng fra midten af ​​århundredet. Sengens stil er vigtig, hvis du vil sove komfortabelt i en seng i midten af ​​århundredet. Hvis den har et antikt look, er det værd at investere i en vintage i stedet.