Ingen depositum boliglån

Et par år siden, ville mange af os have haft en lys klukle til os selv, hvis nogen nævnte at man kunne låne penge til at købe et hus med kun et løfte om solid fremtidige indtjening. Men i dag er en regelmæssig begivenhed. Mange af branchens ikke-overensstemmende långivere sælger disse finansielle produkter til mange glade forbrugere, med de fleste af de store banker at undgå denne mere risikable rute.
Ideelt, de personer, der er indstillet til at få fra dette produkt har høje indkomster i industrier med høj jobsikkerhed. Med dette lån du formodning om, at fordelene ved øjeblikkelig ejerskab og gæld opvejer omkostningerne ved leje. Dette kan ikke altid være tilfældet dog. Risikoen for långiveren er større og så du vil betale en præmie rente for privilegiet, som regel omkring 2% højere end den aktuelle markedsrente.
Med dette er tankerne, kan det være tid til at rense støv af den gamle pant regnemaskine og vurdere langsigtet økonomisk vinding eller tale med en økonomisk konsulent til at fastslå, om det er en god mulighed for dig, og for mange mennesker kan det være.
Selvfølgelig, betyder der er ikke sådan noget som en gratis frokost og strengt taget, ingen depositum “med penge nok til at dække udgifterne i indledende” som stempelafgift, lån gebyrer og realkreditlån forsikring. Hvis du er heldig nok til at være berettiget til en regering første hjem købere grant, kan du have de fleste af disse udgifter betalt for dig.
Det vigtigste punkt med denne type lån er, at for at virkelig vinde du væddemål, at din løn vil stiger støt i lånets løbetid. Denne indtægt vil derefter kunne bruges til lån til at bygge nogle egenkapital.
I mange lande, såsom Australien, bliver ingen depositum boliglån mindre attraktivt på grund af markedets tilstand. Långivere er ved at blive strengere med deres lån accept politikker, der angiver en potentiel rentestigning og dermed langt større risiko for dem med ingen depositum boliglån. Långiveren kan også have barske exit gebyrer, kører til tusindvis af dollars så Læs omhyggeligt før du underskrive på den stiplede linje.
Mange långivere vil også kun låne for specifikke typer af ejendom, forlader godt alene mere risikobetonede egenskaber i regionale områder og steder med ingen etableret gensalgsværdi.
Her er et par tips til at hjælpe dig med at administrere dine finansielle stilling.
-Mulighed for højere renter Når budgetlægning for tilbagebetalinger i de næste 2-3 år,
-Sikre personlig gæld som kreditkort og billån er under kontrol før der indgås en ejendom lån, og
-Foretage ekstra afdrag, hvor det er muligt at reducere din eksponering for højere priser og faldende priser.

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.