Karnapper tilføje karakter og plads til et hjem

Det var det perfekte sted. Vores Californien ranch stil hus havde et stort panoramavindue i det forreste rum. Vinduet udvides fra et par inches over gulvet til kun et par inches under katedral loftet. Væggene og loftet blev redwood farves knudrede pine og gulvet var en matchende hårdttræ. Vinduet kiggede over et blomsterbed, buske og flade af forhave. Det var det perfekte vindue skal erstattes med en karnap.

Vinduet var næsten firkantet. Det var 72 X 72 inches. Vi betragtes som en bue vindue, men valgt at installere en karnap i stedet. Vi følte bare, at Parlamentet bestemt set bedre med tre panel karnap snarere end flere panel bue vinduer. Vores hensigt var at udfylde sædet bestyrelse bugten med potteplanter vi havde siddende i forreste del af den nuværende panoramavindue. Den nye ordning ville give os lidt mere plads i rummet og forbedre det generelle udseende af huset. Det var tid til at shoppe.

Skrab vs præ-bygget

Da vi først fik idéen om installation af det nye vindue, begyndte jeg at indsamle planer for opbygning af en karnap. Bladre gennem bøger og magasiner og internetsøgemaskiner, fandt jeg flere planer for opbygning af en karnap fra bunden. Jeg fandt også, at virksomheden sådan et projekt skulle være unødvendig. De fleste af de store vindue producenter, såsom Pella, Milgard og Anderson gør både helt pre samlet karnapper samt præ-bygget komponenter til karnapper.

Disse dage meget få entreprenører vil tage på projekt om at opbygge en bay eller bue-vinduet fra bunden. Det er simpelthen ikke praktisk, når den samme eller færre penge de kan installere en høj kvalitet pre-bygget vindue. Hvis entreprenørerne bruge præ-bygget windows eller komponenter til nye hus byggeri eller renovering projekter, så vi kunne gøre det samme for vores remodeling projekt, begrundet vi.

Installere en karnap kan nemt være en gør-det-selv projekt. Før du går ruten diy, men, kan du linje op en entreprenør til at hjælpe eventuelt. Dette kommer ikke til at være en opgave, som du kan udfylde i løbet af en lørdag eftermiddag. Chancerne er du ikke gonna afslutte det i en weekend, for sags skyld.

Du vil også ønsker at line op nogle hjælp. Karnapper og vindueskomponenter er tunge. I det mindste er de for tung til én person til at styre.

Husk og Tjek vejrudsigten, herunder langtrækkende prognose. Installere vinduet betyder åbner et hul ind i dit hjem. Det kan tage et par dage at få den nye rude på plads og forseglet. Den sidste ting du ønsker er for regn til at komme hælde i på gulv, vægge eller møbler.

Vær sikker på og tjekke din by eller samfund konstruktion koder. Der kan være særlige lokale krav, såsom at have sikkerhedsglas i lav profil windows. Du sandsynligvis vil få brug for en bygning tillader alligevel, så det er også en god tid til at tjekke koderne.

Værktøjer og materialer, der kræves

De værktøjer, du får brug for dette projekt omfatter et målebånd, en indramning firkantet, som kan bruges som en lige kant, en rundsav eller gering så, crow barer, bore og bits, niveau, hæftemaskine, hobbykniv, tin snips og en fugepistol.

De materialer, skal du medtage karnap enhed, støtte beslag, søm, tagdækning papir, helvedesild, tagdækning negle, udvendige grade silikone caulking og glasfiber isolering. Du skal også 1 X 6 tommer bestyrelser for vinduet fodpaneler. Hvis du udvider et eksisterende vindue, eller hvis du installerer vinduet i et space der tidligere var væggen, skal du også 2X4s til krøbling studs og yderligere indramning.

Grundlæggende installationstrin få tilbud på maler

1. oprette vinduets placering i væg. Fjern det eksisterende vindue. Måling af karnap, markere på ydersiden af huset åbningen nødvendig for det nye vindue. Brug din rundsav, skåret kræves åbningen.

2.framing. Bygge indramning for det nye vindue. Dette vil sandsynligvis omfatte skæring gennem eksisterende studs og sætte i en ny overskrift, ru vindueskarm, jack studs og krøbling studs.

3. installere støtte seler. Et vindue op til fem fod bred vil tage mindst to support seler. En bredere vindue skal tre.

4. Indstil vinduet på plads. Løft vinduet bay på støtte seler og skub det ind i den ru åbning. Afstandsstykket som nødvendigt at niveau vinduet. Anker på plads.

5. bygge vindue taget. Indstille tag ramme oven på karnap enhed og søm på plads. Fylde rummet mellem tag og toppen af karnappen med isolering. Fastgør tag presenningen til rammen og dække med tagdækning papir. Installere drop kanter og blinkende og derefter rullesten.

6. install vindue fodpaneler rundt i bunden af vinduet. Fylde vil isolering og derefter vedhæfte nederdel nederst for at forsegle nedenunder side af vinduet.

7. forsegle kanterne med silikone caulking.

Dette er en liste over skridt, grundlæggende installation og de er blevet forkortet af hensyn til enkelhed og plads. Vinduet enhed du køber vil have komplet installationstrin. Tage det fra stemmen af erfaring; det virkelig gør projektet gå meget mere glat og det vil blive afsluttet i langt mindre tid når du læse og følge dem og en maler fra kbh.

I vores tilfælde havde jeg to venner at hjælpe med projektet. Vi har arbejdet sammen med andre projekter og arbejde sammen godt. Vi havde det gamle vindue ud og den ru indramning afsluttet lørdag eftermiddag. Vi knappede op i hullet med krydsfiner natten over og gik tilbage til arbejdet næste dag. Søndag aften havde vi vinduet ny installeret og taget og fodpaneler færdig. Mandag eftermiddag jeg færdig med forsegling op udenfor og afsluttet den trim arbejde for indvendigt.

Og vi havde ret. Det var det perfekte sted for en karnap. Det så stor udefra. Inde, det blev omdrejningspunktet for rummet og tilføjet en særlig charme til huset. Vinduet gav Parlamentet tilføjet karakter og værdi.

Da det kom tid til at sælge huset, var det en af de funktioner, der var særligt attraktive for køberne.

10 kommentarer

  1. Hey would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

  2. Howdy! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.