Udvikle dine medarbejdere og tjene flere penge

Hvad er no. 1 aktiv i din virksomhed ved siden af dig selv? Det er dit folk. Så hvorfor er det de ofte falder til bunden af listen, når det kommer til at gøre noget for at hjælpe dem med at forbedre deres præstationer og passe dem?
Hvis du ønsker din virksomhed at køre mere effektivt og/eller tjene flere penge, så du skal investere tid og energi til dine no. 1 aktiv vil ellers du i sidste ende miste dem.
Fysioterapeuter praksis
Med fire af os i familien, der er alle i sundhed og fitness, har vi stået for denne særlige praksis i de seneste par år.
Den faktiske miljø er dejlige, men der synes at være en høj omsætning af fysioterapeuter. Det er kun en lille praksis endnu forekommer det, at ejeren og en anden fysio. hvem ser ud efter os, resten synes at komme og gå forholdsvis hurtigt.
Jeg kan nemt se, hvad problemet er. Det er ejeren. Han mangler grundlæggende kommunikations- og business-færdigheder. Sikker på, at han kender sit kram om hvordan man kan hjælpe nogen helbrede deres krop men han hårdt mangler grundlæggende færdigheder i ledelse og styring af sit eget personale.
Det morsomme er, han har en Mission Statement på sit kontor med angivelse af “vores folk er vores største aktiv”. Hvor ofte har du set dette i virksomheder rundt om i landet? Ganske ofte er modsat tilfældet.
Hvis denne virksomhedsejer folk var hans no. 1 aktiv bør så han har forstået budskabet ved nu, at med den store personaleudskiftning, er et fælles problem… ham!
Jeg har talt med ham på en række lejligheder tyder på han investere lidt tid med os, som ikke kun kan vi hjælpe ham være mere effektiv med hans folk, men også vise ham, hvordan let han kan tjene flere penge. Desværre (for ham) mener han han ved alt.
Ikke kun er denne virksomhedsejer desværre mangler lederskab, business og kommunikationsevner, hans personer er den samme.
Sure, de er pænt nok til at tale, men de ville være så meget mere af et aktiv for denne praksis, hvis de havde løbende udvikling. Og at udviklingen skal kommer fra lande uden for praksis.
Fordi ingen er klar over, hvordan de kan køre denne praksis mere effektivt, dynger af tid er spildt, potentielle business er tabt, for ikke for at nævne hvordan stressende alt dette er på alle involverede.
Vis dem du holder af
Mange gode mennesker forlade, fordi de er ikke værdsat. De er taget for givet.
Når jeg spørge nye klienter hvor ofte de får sammen med deres folk på en person eller gruppe grundlag at diskutere deres resultater får deres perspektiv på, hvordan de finder deres job og hvordan man kan forbedre tingene, er et fælles svar, “det er noget jeg har defineret til at gøre”.
Jeg hører ofte kommentaren “Jeg skal gøre Janes bedømmelsesrapporten. Jeg burde have gjort det uger siden men (her kommer den godt slidte undskyldning) jeg har været så TRAVLT! ”
Jerrys historie
Jerry er Institutleder i en uddannelsesinstitution. Han blev headhuntet til denne holdning for et år siden. Han blev givet mange løfter herunder at have sin egen personlige assistent, som han ville være ansvarlig for 5 teammedlemmer.
Hovedforpligtet lovede en løn revision i seks måneder og fleksibilitet i sin arbejdstid. Jerry var underrettet, der ville være nogle efter Times aktiviteter, men disse vil være minimal.
Ti måneder senere Jerry havde ingen personlig assistent. Han havde at gøre hver enkelt administrativ opgave, selv. Han brugte mere tid på at tilgodese behovene hos sit hold på bekostning af sine andre ansvarsområder.
Ekstra læseplansaktiviteter spiste op en ekstra 12 timer om ugen på toppen af de 50 timer han tilbragt i skolen bare for at holde styr på arbejdsbyrden! Han kunne ikke tage tid i stedet for de ekstra timer arbejdede han med sin afdeling var allerede underbemandet. Overarbejde ikke var en del af hans lønpakke.
Jerry havde hele tiden talt til den hovedforpligtede, der enige om at lette hans belastning, men ikke havde truffet de nødvendige foranstaltninger til at gøre det! Manglende handling fra en person ofte tvinger de andre til at reagere og tage kontrol.
Jerry fået nok! Han tilbudte sin afskedsbegæring et par uger siden og er nu en fri agent. Hovedforpligtet fra hans gamle skole lovede Jerry at han ville gøre de ændringer han så desperat ønskede. Desværre for hovedforpligtet, personale og gøre studerende, det var for sent. Jerry fået nok. Han havde besluttet at tage kontrol over sin situation og ikke være afhængige af andre handlinger.
Han er så meget gladere. Hans sundhed og personlige relationer har forbedret dramatisk. Jerry er allerede blevet tilbudt en anden holdning, som vil være mindre krævende.
Det sidste ord
Planlægning tid med dine gruppemedlemmer på individniveau skal forekomme på en ugentlig eller hver anden uge basis. Planlæg mødet i din dagbog og ikke lade noget andet prioriteres.
Lytte til dine folk, og om nødvendigt træffe øjeblikkelige foranstaltninger, fordi du i sidste ende betaler din passivitet ikke kan være det værd.
Udsætte dem for nye ideer og forskellige tænkemåder. Tag dem til seminarer og business-morgenmad og har dem blande sig med andre mennesker.
Organisere højttalere for at komme ind i din arbejdsplads og dele med dig hvordan man kan kommunikere effektivt, hvordan man kan være det bedste, du kan være, kjole til succes… noget, der vil stimulere, motivere og være nyttige. Ja, disse er de bløde kompetencer ikke teknisk dem.
Hvis du og dine medarbejdere er stimuleret, motiverede og provokeret til at handle på en regelmæssig basis, så finder du ikke kun vil moral lift, vil du blive mere kreative og udføre mere effektivt… alle som har en direkte indvirkning på din rentabilitet.
Lede fra fronten!
Skride til handling nu!

14 kommentarer

  1. Aw, this was a very nice post. In idea I wish to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make an excellent article… however what can I say… I procrastinate alot and not at all appear to get one thing done.

  2. Thanks for sharing excellent informations. Your web-site is so cool. I am impressed by the details that you’ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and just couldn’t come across. What an ideal web site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.